Држте го човеков: Јанко Бурек урла во емисија – мава и со чекан (видео)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Јанко Илковски во синоќешната емисија „Јади бурек“ повикуваше да се излезе денеска масовно на протест, за, како што рече, Македонија.

Тој не дозволуваше да се дискутира за ништо друго или некој да има спротивно мислење од темата за Македонија, тврдејќи дека треба да се делува мотивирачи за да биде протестот помасовен.

Е сега, не беше баш толерантен и коректен кон гледачите кои имаа свој, различен став, а не беа исклучени ниту малку недолични зборови. На масата имаше и токмак за кој рече дека е наменет за тие што нема да излезат на протест.