Дрон vs. аргентински навивач со тоалетна хартија – еве како заврши тоа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секако дека може да има само еден победник, а во случајов тој е…дознајте од видеото.