„Дрифташе“ со пикапот, па му се појави полиција – почна да гази луѓе за да избега, а апсењето беше филмско (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Гнасно човече.

@trishariggle2 #atlantatruckinvasion ♬ original sound – TrishaRiggle