Браво, мајсторе, вака се прави интервју


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Поштено ја замоли Лусијана Бејнон да се покаже пред камерата, а ја праша и да си го кажи нејзиниот Инстаграм профил, да не се мачи народ да ја пребарува.