Домогој Вида во епизода: „Кафана је моја судбина“

Хрватскиот репрезентативец Домогој Вида беше во центарот на вниманието после натпреварот против Русија кога се појави видео снимка на која победата и ја подарува на Украина со паролата „Слава Украина“.

Очигледно дека веселиот хрватски репрезентативец многу сака камера, па сега се појави нов видео клип, во кој Вида повторно ја спомнува Украина, но и Белград.

Овој пат фудбалерот во друштво на Олиќ го пее легендарниот хит на Тома Здравковиќ „Кафана је моја судбина“.