Додека други уште се мачат со лопати, баткава го има „волкот“ за чистење снег

Snow Wolf е специјално дизајнирана за да ви помогне во зимските денови кога снегот за чистење ви претставува секојдневен проблем. Самата направа ја носи тежината на снегот – единствено вие само треба да го турнете, кренете и фрлите снегот.