До тепачка доаѓа: Млади Руси ги реметат несовесните возачи кои безобразно паркираат


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Принципот е следниот: Најпрвин следува неколкукратно предупредување дека се паркирани на недозволено место. Ако безобразниот возач е упорен, му следува една тешко одлеплива голема и кружна налепница на неговото ветробранско стакло. Нормално, на тоа веднаш следи бурна реакција која често ескалира и во тепчка. Еве неколку такви примери.

Оваа е една од појаките. 😀