Џим Кери за лажните икони: „Го барав најбесмислениот настан и дојдов овде, а ти не постоиш“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Водителката целосно се збуни. Не го очекуваше тој муабет. Посебно дека „и таа не постои“. А ако некој праша што бара Џим таму кога настанот е најбесмислениот на светот, одговорот веројатно би бил – „оти ми се може“.