Тинејџерка од веганска храна прави вистинска кулинарска уметност (фото)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Џоси е 16-годишна „инстаграмџика“ која на најубав можен начин демонстрира дека и веганската храна може да биде инспирација за импресивни кулинарски уметнички дела. После овие фотки, сигурно ќе ви се пријаде нешто вакво.