„Despacito“ на македонски начин – со орце, со сè


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Македонската дијаспора во Канада растура во „традиционален“ стил на хитот „Despacito“. Овие се пишани како „македонските златни девојки“, кои рокаат во „Свети Димитрија Солунски“, Маркхам, Онтарио.