Десет арамилуци фатени во живо – секој ден ги пљачкаат луѓето пред нивни очи

Независно дали станува збор за измама на интернет преку е-пошта, измама во сервисерски салон за автомобили или даночна измама, за крадењето дефинитивно треба и креативност, покрај храброста и бесрамноста.

Овие од видеово биле доволно бесрамни и храбри да се впуштат во арамиски потфат, но креативните идеи очигледно не ги доразработиле целосно.