Видео

Данците прават 3D анализи на стратегиите од женското Европско ракометно првенство

Нормално, ова е светлосни години далеку од нас. Ние уште се тегнеме и до последно не знаеме дали ќе вршиме пренос на првенствата и се бориме со слични „капитални проблеми“.

Advertisements
To Top