Да заспиеш на работно место може да биде опасно по живот


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На снимката која беше споделена на интернет снимена е незгода во кој работник во магацин го забива вилушкарот во полна полица бидејќи заспал додека го возел вилушкарот.

Полната полица се урнала, но работникот се пробудил на време и побегнал точно пред полицата да падне врз него и избегнал сериозни повреди и веројатно смрт.

Снимката е направена минатата недела на непознато место.