Чоколадна и жешка убавица од атлетските терени


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Фатима Диаме атрактивна и секси атлетичарка која ги освојува симпатиите на љубителите на спортот во Шпанија, но и пошироко.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

Таа е родена во Шпанија, но нејзините родители се од Сенегал. Атрактивната Диама настапува во дисиплините скок во далечина и трискок.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

Долгоногата атлетичарка сега го привлече вниманието на јавноста и фановите со неколку свои фотки на кои во преден план е нејзиното вито тело.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatima Diame (@fatimadiame) on