Галерии

Чалам и во време на криза заради коронавирус – децата на богатите не знаат за исав

Откако ширум светот беа олабавени превентивните ригорозни мерки со кои човештвото и општеството се бореше против ширењето на коронавирусот, разгалените деца на богаташите го направија токму она што го знаат најдобро: трошење на парите на родителите и фалење на Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids of Instagram (@richkids_of_instgram) on

Иако мерките ширум светот штотуку започнаа да се олеснуваат, според нивните фотографии, освен неколку дијамантски маски, не би се рекло дека слушнале за пандемијата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dimavika (@dimavika) on

Некои побрзаа да купуваат по карантинот, некои едвај чекаа да скокаат во нивните приватни авиони и да ја прослават својата слобода на некоја егзотична дестинација, а некои беа задоволни да се сликаат со брутално скапи автомобили.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi) on

To Top