Букет од 1.370 евра: Ја изненади девојката со ваква декорација


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Неименуван маж од кинеската провинција Јулин на неговата девојка и испратил необичен букет направен од пари.

Вкупната сума потрошена за изработка на овој букет изнесува 1.370 евра.

Секоја банкнота била обликувана во форма на роза.