Музика

Бугарски фраери ја рокаат „Personal Jesus“ во Џони Кеш стил

Одлична „кавер“ верзија на хитот од Депеш Мод, „Personal Jesus“, како што велат бугарските фраери од видеото, во Џони Кеш стил.

Екипата на инструментите и зад микрофонот е следната: гитара и вокал – Тома Тетимов, гитара – Георги Игнатов, бас – Гено Господинов.

Advertisements
To Top