„Боже, колку си секси“: Вин Дизел среде интервју откачи поради оваа новинарка


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Снимката од едно не баш пријатно интервју на бразилската новинарка Керол Мореира со Вин Дизел незапирливо се шири на социјалните мрежи. Во интервјуот актерот во еден момент ја прекинува новинарката и почнува да ја фали нејзината убавина.

„Боже, колку си секси, не можам да се сконцентрирам, како да го одработам ова интервју?“, вели Дизел кому му беше отежнато зборувањето и често гледаше во празно. Дали е пијан? Проценете сами. „Драматичниот“ дел почнува од 4:50 минута, за нестрпливите кои не сакаат да го слушаат цело интервју.