„Бомба по земја“ на Суарез – Уругвај VS. Русија 1:0 (видео)

Грешката во поставувањето на живиот ѕид и оставањето на премногу празен простор за шут од слободен удар Акинфеев го чинеше чекор во голот за да ја извади топката која таму ја смести Луис Суарез со одличен силен шут по земја од слободен удар. Уругвај 1, Русија 0.