Славни

Боки не бил сам во автомобилот на граничниот премин Богородица – еве кој бил со него

Според информациите кои ги пренеусва порталот Сигнал.,мк, во моментите кога на граничниот премин „Богородица“ бил запрен и задржан за приведување Боки 13, со него во автомобилот била и водителката Лила Филиповска. 

При обидот да ја премине границата, Боки наводно бил придружуван од популарната ТВ водителка која важи за една од неговите поблиски личности во приватнито живот.

Кога тој бил приведен, Лила неколку часа останала во Фламинго, пиејќи лекови и плачејќи. Во приказните на новинарот Геровски (Лики), се спомнува и таа како една од вмешаните во рекетите кои ги правеле Боки 13, функционер од СДСМ и синот на Катица Јанева.

Advertisements
To Top