Бизарен јапонски селфи тренд: Покриј ги срамните места со еден прст


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Постојат голем број предизвици на социјалните мрежи, но Јапонците се познати по нивните бизарни навики и потфати, па и во предизвиците се достојни на таа нивна трендовска бизарност. Новиот селфи предизвик е фотографирање без облека пред огледало, при што срамните места ќе ги покријат со еден прст.

30-11-japonski-predizvik2

Јапонската уметница Аиме Дејвисон се фотографираше себеси како се обидува да го изведе овој предизвик и снимката ја постави на YouTube. Оттука почна сè.

30-11-japonski-predizvik3

30-11-japonski-predizvik4

30-11-japonski-predizvik5

30-11-japonski-predizvik6

30-11-japonski-predizvik1

30-11-japonski-predizvik7

30-11-japonski-predizvik8

30-11-japonski-predizvik9

30-11-japonski-predizvik10

30-11-japonski-predizvik11

30-11-japonski-predizvik12

30-11-japonski-predizvik13

30-11-japonski-predizvik14

30-11-japonski-predizvik15