Славни

„Јас би…“: Еве што мисли Дачиќ за секс сцената на Јана во „Сенките над Балканот“

Водителот Огњен Амиџиќ на едно место ги собра нашата актерка Јана Стојановска, кој ги размрда балканските страсти со провокативната секс сцена во серијата „Сенките над Балканот“ со актерот Гордан Кичиќ, Ивица Дачиќ и Харис Џиновиќ, па ја пушти споменатата скокотлива сцена за заедно да ја коментираат.

Нормално, за тоа првин побара дозвола од Јана. Откако што ја изгледаа, следеа коментари.

– Хари? Одлична глума! – рекол Огњен Амиџиќ.

– Добра! – рекол Џиновиќ, а тогаш се вклучил и Дачиќ.

Амиџиќ констатирал дека Јана својата сцена ја изгледала полесно од сите во студиото а таа на ова одговорила.

– Ја сакам оваа сцена. Би ја гледала уште 100 пати – рекла Јана.

– И ние би ја гледале, не е тоа проблем – рекол Дачиќ, насмевнувајќи се на коментарот.

Погледнете го видеото:

To Top