Безобразно богати: Бизарниот аздис на разгалените арапски богаташки деца

Инстаграм првично беше замислена како платформа на која луѓето ќе споделуваат фотографии од своето секојдневие, но со тек на време се претвори и во место на кое се одвива светската потрага по бизарни аздиси и чаламења од богаташите од сите крашита на светот.

А во тој поглед, богаташките деца од Саудиска Арабија, иако сме виделе еден куп такви како нив од различни земји, сепак, се нешто посебно.

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on

A post shared by RichKidsOfSaudi (@richkosaudi) on