Безобразие од пари, луксуз, раскош и престиж – вака живеат богатите деца од Швајцарија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кога ќе се спомене Швајцарија, првите синоними кои ви паѓаат на памет се пари, банки и богатство, рајски планински пејзажи, луксуз и раскош. И сето тоа е застапено во целост на Инстаграм фотките од децата на богатите Швајцарци.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

На социјалните мрежи и богатите деца на Швајцарците се фалат со богатството, во стилот на децата од руските или на американските милионери.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

Младите Швајцарци уживаат на различни начини во богатството на ниовните родители и имаат посебен Инстаграм профил за да покажарт кој е побогат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of Switzerland (@richkids.of.switzerland) on