Бесни реалистични тетоважи

Кога вистински уметник и мајстор за тетоважи ќе се зафати да го накити нечие тело или дел од телото (екстремитет и слично) со ликовно уметничко дело, тоа е вистинска мајсторија. Но, овие тетоважи подолу излегуваат надвор од нормалното со својата реалистичност.