Бебенце со огромна среќа: Остана живо откако над него помина воз (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Едногодишното бебенце Сахиба од Индија имаше огромна, огромна среќа да преживее откако паднало на шините во моментот кога минувал брз воз.

Тоа и паднало од рацете на мајката, која се симнувала од возот, кој со голема брзина тргна и помина над бебето.

Семејството на бебето, таткото, мајката и уште две деца се симнувале набрзина од возот, бидејќи мајката ја загубила торбата.