Барди, мајсторе па што направи – го седна Гибралтарецот на тревникот и изведе ремек-дело! (ВИДЕО)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Енис Барди вечерва уште еднаш покажа за каков мајстор на фудбалската игра се работи. Барди беше стрелец на голот за водство на Македонија и тоа на каков начин. Веруваме коментари не се потребни – уживајте во неговата мајсторија…