Балкане мој!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Го-ве-до! Го-ве-до! Дефинитивно ова го има само на Балканот. Откако подзамина говедото, се појави „чуварот“ да го бара да си го собере…