Алекс Хонолд професионално ги коментира сцените со качување на карпи од холивудските хитови

Славниот и моментално еден од најдобрите, ако не и најдобар соло качувач на светот, Алекс Хонолд, ги коментира сцените со качување на карпи од познатите холивудски хитови Mission Impossible, Point Break, Star Trek V, Failure to Launch, Dark Knight Rises, Vertical Limit и Cliffhanger.

Еве што имаше да каже за овие епски филмски сцени.