Ако немаш за стан, имаш за гаража – не е сè до парите, и до креативноста е

Луксузот и комодитетот на просторот за домување не е секогаш нужно врзан за парите. Да, ако ги имате доволно, ќе си го купите. Но, не значи дека не можете да го имате и ако немате доволно пари за тоа. Еве го примерот во форма на луксузен дом сместен во – гаража.