Ако мислите дека актуелниве мерки кај нас се строги – еве што вели СЗО за „присилно влегување по дома“


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Човеков, доктор Мајкл Рајан, е во врвот на Светската здравствена организација и вели дека можеби ќе треба „да им се влегува на луѓето по домовите и присилно да се отстрануваат оттаму некои членови од семејствата“.