Ако инфлуенсерките беа искрени со народот – вака изгледа тоа (снимка)


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


„Секое утро станувам и прво го местам сталакот пред кревет, па се враќам под ќебе и се преправам дека станувам во 6. А никогаш не станува пред 2 попладне“. Оттука, па натаму, вака изгледа инфлуенсерската дневна приказна. Еднакво истото важи и за инфлуенсерите, да бидеме родово коректни. 😉 😀