Вебкафе

Ајде сите ВО ЕДЕН ГЛАС: Вака медиумски се перат мозоците на граѓаните во САД

Американското „мејнстрим“ новинарство во една и пол минута – еве како здружно, организирано и систематски се перат мозоците на американските граѓани преку нивните медиуми.

Advertisements
To Top