АЈ НЕ ЗАЕБАВАЈ: Партии навалете – типов е профи „митингар“

Кога ќе се смирите од смеење, ќе сфатите дека додека ние му се потсмеваме, типов може сериозно да заработи во политикантските митингарски битки во кои кај нас одамна нема ниту правила, ниту принципи.

Извор за фото: Оффнет