Виц: Светланааа!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Спијат маж и жена Охриѓани, во сон мажот почнува да вика:
– Светланааа! Светланаааа!
Веднаш јаде шамар од жена му која го прашува:
– Која ти е та Светлана, гоедо едно!?
Абе светлана вкујна изгасни ги, ги заборајв…