Вака професионалка го прави тоа


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На социјалните мрежи периодов е актуелен и популарен и еден не така едноставен предизвик – со стоење на раце да се направи подвиг кој ќе биде потешко да го надминат другите. Овој предизвик го прифати и олимписката гимнастичарка Симон Бајлс.

23-годишната четирикратна олимписка шампионка го донесе предизвикот на едно сосема ново ниво, кога ја соблече тренерката додека стои на раце. Повеќе од 12 милиони луѓе го погледнаа видеото за два дена, и веднаш ќе разберете зошто.

Предизвикот стана вирален кога Том Холанд облече маица додека стоеше на раце и ги испровоцира славните, со Џејк Гиленхал меѓу првите.

Атлетичарката Лоло Џонс тогаш одговори на предизвикот, кој, стоејќи на раце, успеа да облече две маички и да испие голтка вино.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Многу други потоа се приклучија на предизвикот и ги објавија своите резултати на социјалните мрежи, но многумина се согласија дека ќе биде многу тешко да се надмине Симон Бејлс.