Мајтап

Виц: Влажен сон

Трпана разговара во кревет со Трпе:
– Срце цела ноќ сонував дека возам велосипед.
– Јас па дека имам секс.
– Со мене ли?
– Не, ти отиде некаде со велосипедот!

Advertisements
To Top