20 накрвени хиени нападнаа еден лав – погледнете што се случи на крајот


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓На драматичното видео кое го сподели BBC, еден лав беше нападнат од 20 настрвени хиени кои беа решени да го распарчат и да си го „сервираат“ за оброк, па почнаа дури и да го касаат. Но, не предвидоа еден фактор.