12 сообраќајни ленти, сите до една „затка“ полни со автомобили – вака изгледа тоа


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Шест сообраќајни ленти во еден правец, други шест во друг правец – вкупно 12 ленти кои, нели, по сите норми на едно нормално општество и тоа како треба да се решение за сообраќајниот метеж. Е па, Лос Анџелес изгледа е далеку од нормално општество кога станува збор за сообраќај.

Снимката која NBC ја направи со хеликоптер на 24 часа пред Денот на благодарноста во Лос Анџелес е еклатантен пример за тоа каков ужас е сообраќајот во оваа американска метропола.