10 бизарни начини на додворување – нема да верувате што сè „пали“ кај женските


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Како начините на додворување да не се веќе доволно бизарни на запад, ширум светот постојат уште побизарни обичаи на бркање женска од кои ќе ви се крене косата.

Од племињата во кои избраничката се освојува со сечење на главата на својот противник, па сè до дарувањето со шамивчиња натопени со сопствената пот, светот е полн со интересни ритуали од кои некои можеби и ќе ве инспирираат.