Славни

Златна, кај ти се гаќичките?

Мексиканската ТВ водителка и актерка, Арасели Ордаз Кампос,позната како Гомита, се нафати на малку бизарен предизвик и покажа малку повеќе од планираното во „потфатот“.

Требаше да скокне преку пречките, врз душекот, а после изведениот скок распали интернет публиаката за тоа дали момата носеше гаќички или не.

Многумина ја обвинија дека намерно одбрала тесен фустан за да покаже што повеќе голо месо. А нападите не се така неоправдани, бидејќи емисијата во која учествуваше се емитува на мексиканската телевизија, а во публиката од Es Show имаше многу мали деца и семејства.

Advertisements
To Top