Жестоки сцени и зборови: Тепачка помеѓу пркосни и дрски тинејџери и полицајци


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Полициското засилување било повикано бидејќи наводно групата тинејџери во паркот „не сакале да соработуваат“ со полициската патрола. Следува жесток настап и од двете страни, цајканите си се цајкани – одма сила во пракса и навреди, ама и дечкиве, пркосни и дрски, не им се даваат, па си излегоа во некој вид на „ферска“.