Жешката Стела Максвел во стилот на Маргот Роби од The Wolf from Wall Street

За шестиот ден од секси видео календарот на списанието Love за декември ја имаме Стела Максвел, ирската сексапилна убавица која го сними еден од најдобрите видео материјали за овогодишниот серијал на Love досега.

Стела Максвел беше доволно среќна да го добие за обработка омажот од кулните сцени од филмот The Wolf from Wall Street кој на своите рамена (и нозе) го понесе единствената Маргот Роби.

Режисер на видеото е Фил Појнтер, додека за модниот избор на ангелот од Victoria’s Secret е одговорна Сели Линдлеј.