Жан Клод Ван Дам и Драгана Мирковиќ на дружба во Виена (видео)


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Славниот холивудски акционен актер Жан Клод Ван Дам се пофали дека се дружел со „огромната ѕвезда од Балканот, пејачка и актерка“ на видеото на кое се снима со фолкерката Драгана Мирковиќ.

Драгана Мирковиќ со нејзиниот сопруг уживале во Виена со славна ѕвезда на акционите филмови. Жан Клод Ван Дам им бил гостин на пејачката и нејзиниот сопруг.

Познанството дошло преку пријатели од модната индустрија, а Ван Дам на својот профил објавил неколку фотографии во текот на вечерното дружење, поздравувајќи ја Драгана и нејзиниот сопруг.

„Таа е огромна ѕвезда на Балканот, пејачка и актерка“ – се пофалил Ван Дам.