Ѝ здосадиле трките со автомобили, па се претвори во силиконски „глам-модел“

Рени Грејси е бивша професионална натпреварувачка во трки со автомобили и тоа прилично успешна во тој спорт.

Но, тврди ваквиот живот станал здодевен за неа, па одлучила малку да се модифицира. Рени „спискала“ над 20.000 евра за нејзините операции и денес работи на Only fans, каде што продава своја експлицитна содржина.