Галерии

Збеснати од пари: Уште малку од секојдневието на грчките богаташки деца

„Видете ги сите овие луѓе насобрани во еден базен. Јас имам два базени само за мене“ – е само еден од коментарите на грчките богаташки наследници кои се чаламат на Инстаграм со парите од нивните родители.

To Top