Видео

Затоа му тргна на О’Саливен: Кој вели дека во снукерот нема јаки навивачки?

Вака оваа згодна блондинка се радуваше на финалето од нејзиниот омилен снукер играч. И после ај да не му тргне на О’Саливен на масата со топките.

To Top