Како зрно пченка станува пуканка – забавена снимка која ќе ве импресионира


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Подесено на 30.000 фрејма во секунда, оваа забавена снимка минуциозно ќе ви го долови начинот на кој пченката се претвора во вкусни пуканки.