Славни

Зана Мари, француска господарка на уметничката еротика

Зана Мари припаѓа на посебен, речиси изумрен вид на фотомодели. Својата сензуалност им ја подарува на само неколкумина фотографи кои од обична девојка и нејзината природност, создаваат уметничка еротика.

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

Добро, за на Инстаграм не се потребни професионални фотографи, таа одлично се снаоѓа и со својот смартфон. Но, на тие фотки таа открива само мал дел од површината на својата сексуалност, која во полн сјај и облик ќе треба да ја побарате на друго место.

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

Профилот се одликува со квалитет, а не со квантитет на разголени фотки. Затоа ја следат „само“ 27.000 фанови, но таа бројка може само да расте.

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

A post shared by Zanah Marie (@zanahmariee) on

To Top