ЗАБОРАВЕТЕ НА ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ: Три пози кои истовремено нудат уживање и согорување на килограмите

Нема подобар начин од согорување на вишокот килограме од страствена љубовна игра во интимната спална соба.

Овие три пози ќе ги загреат еднакво вашите страсти и вашиот метаболизам

Волшебна свеќа

Во оваа положба, легнете на грб, раширете ги и подигнете нозете во воздух.

Партнерот треба да клекне и да ве повлече кон себе така што вашите потколеници од левата и десна страна ќе дојдат близу неговите уши на неговите рамена. Во оваа положба интензивно се работи на стомачните мускули.

Јавачка положба

Старата добра јавачка положба во која тој е на грб, исто така ќе ја подобри кондицијата. Во таа положба можете да гледате кон него или да му го свртите грбот. Ова е совршена вежба за задникот, стомакот и грбот.

Малку поинаква мисионерска поза

Оваа положба е идеална ако не сакате активно водство. Можете да уживате и да ги тренирате страничните мускули.

Двајцата лежите во мисионерска поза, потоа подигнете ги нозете и притискајте со карлицата кон нагоре.